ING

Sinds 1 september werk ik dus als jobstudent bij de ING. Ik doe van alles een beetje en het is tof werk. Al moet ik soms rond gaan om werk te gaan vragen. Het is variërend werk en het is al handig gebleken dat ik al es eerder bij de bank heb gewerkt. Tel het aantal keer dat ‘werken’ hier in voor komt en vermenigvuldig het met je huisnummer..

21-22 en 23 september zijn er trouwens opendeurdagen. Meer informatie vind je op de website van de bank : www.ing.be.

Ik heb nog altijd geen informatie over mijn proclamatie in Gent. Ik weet nog niet of ik er door ben want ik word geproclameerd in tweede zit. Het doet wel raar vind ik en het voelt ook niet zo leuk aan, ik heb me immers ook nog niet kunnen inschrijven want voor tweede-zitters (want dat ben ik strikt genomen) zenden ze natuurlijk geen herinschrijvingsformulieren op.

Onlangs was ik met een paar KSA’ ers vrijdagavond nog in Brugge om wat promo te voeren voor onze 100% party. Het is ondertussen al de zevende editie. De line-up is echt dé máx en het wordt zeker terug een geslaagd techno event. Dit jaar zijn het aantal kaarten om veiligheidsredenen beperkt tot 5000. Dus wees er vooral vlug bij !

Geniet van de schone nazomer en ivm de foto’s van Center Parcs : COMING SOON

Advertenties

%d bloggers liken dit: