Corpus 05

Einde van Corpus 05 feestelijk afgesloten met een bloementapijt

Brugge sluit Corpus 05 af met een bloementapijt…. en het was klein, ook al toont het misschien groot op de foto’s. Volgens mij was hun geld op… Van Corpus 05 heb ik eigenlijk niet veel gemerkt, en dat is heel begrijpelijk. Ten eerste ben ik geen mens met een liefde voor Cultuur met grote ‘C’, ten tweede was ik ook niet in het land.

De foto’s van Center Parcs staan er eindelijk op ! Het was nochtans helemaal niet moeilijk en veel arbeid kon ik het ook niet noemen. Het moest gewoon eens gebeuren. Een paar simpele klikken en het staat erop. Help ! Wat kan ik toch lui zijn. Ashamed…

Gisterenavond in de “the 57” ben ik iets gaan drinken met enkele oude schoolkameraden. Het was al een jaar geleden dat ik hen nog es zag ! Het werd alsmaar donkerder in het etablissement en de muziek werd ook alsmaar luider gezet, we konden elkaar alsmaar moeilijker begrijpen. Rond 23u werd het genre abruupt omgezet naar opzwepende dansmuziek… en dat had gevolgen. Er brak een klein gevechtje uit. Niets erg, maar de eigenaars reageerden : de lichten terug wat feller, andere muziek en wat stiller. Wat omkadering toch allemaal niet kan doen.

Advertenties

%d bloggers liken dit: