Ohohw

Vrijdagmorgen heb ik onder andere enkele rode vlekjes laten weghalen aan mijn benen. Ik heb last van ontstoken bloedvaten (vasculitis) en het is beter om dan ook de oorzaak van die ontstekingen te vinden. Misschien valt er ook effectief iets aan te verhelpen. Resultaat: twee draadjes in m’n been. En ik moet het toegeven (ook al vertel ik dit niet graag), maar ik ben wat onwel geworden. Ik kreeg het warm en moest gaan liggen net na de ingreep. Het is bizar dat ik van zo’n kleine ingreep even plat moet gaan liggen.

Met onze start-to-run beginnen we volgende week aan onze laatste week met Evy. Daarna is het de bedoeling dat we gewoon de conditie onderhouden en op termijn gaan we misschien trainen voor de 10km. Wordt dus ongetwijfeld vervolgd.

En dan nog een nieuwtje: sinds vorige week letten we ook wat op ons eten. Geen overtollig kalorie gebruik met andere woorden. Vrijdag ben ik bij de dokter nog eens gewogen en ik heb mezelf beloofd dat ik me op 16 september pas opnieuw zal wegen. Ik vraag me af met welk resultaat.

Geniet van de zomer!

Advertenties

Eén reactie to “Ohohw”

  1. janklaas.net » Blog Archive » Zeven pakken Solo Says:

    […] Ergens in juli, stond hier te lezen dat we aan het diëten waren geslagen en dat ik me pas op 16 september ging wegen. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik me reeds eind augustus heb gewogen… (foei van me). Ondertussen ligt 16 september al een eind achter ons en ben ik moreel verplicht om wat feedback te geven over de vermageringskuren. Met trots kan ik melden dat ik een kleine zeven kilo lichter ben. En tjeezes, dat voel ik. In een TV programma zou men me confronteren met 7 1kg pakken Solo bak boter. […]

Reacties zijn gesloten.


%d bloggers liken dit: