Zeven pakken Solo

Zaterdagmorgen waren we te gast in het kantoor van de bouwfirma. We hebben samen gezeten om de elektriciteit en het sanitair te bespreken. We weten dus nu al waar onze lichten, schakelaars, stopcontacten en radiatoren zullen komen. Het moet er wel bijgezegd worden dat we ons (daarop) goed hadden voorbereid.

Qua indeling van de kamers hebben we echter een vergissing gemaakt. Het plan was om van de achterste slaapkamer onze slaapkamer te maken. Tussen twee muren was daar net plaatst genoeg om onze lange kleerkast te plaatsen. We waren er zó van overtuigd dat we het zelf niet meer gecontroleerd hebben… tot een pienter meisje de plattegrond en de meubels op perfecte schaal tekende en probeerde om de ‘miniatuur’ kleerkast tussen de twee muren op het plan te krijgen. En lap, dat paste niet. Slechts enkele centimeters verschil. In feite is er maar één slaapkamer met een muur die lang genoeg is om onze kast tegen te plaatsen. En die gaf dan nog een situatie waarbij de doorgang tussen bed en kleerkast nogal miniem zou zijn, naar het onpraktische toe. De oplossing voor dit probleem werd ons zaterdagmorgen door de bouwfirma aangereikt: we verplaatsen gewoon een deur zodat we wat plaats bij creëren voor die lange kast van jullie. Oink?

Als trouwe lezers van de deze blog, weten jullie ondertussen dat de ruwbouw af is (op het dak kapelletje na). En een deur verplaatsen? Van dat voorstel was ik toch wel even geschrokken. Maar blijkbaar is het mogelijk. En dat is exact wat we gaan doen!

Ik kan me trouwens voorstellen dat het moeilijk is om de precieze situatie te begrijpen zonder tekening of grondplan. Als de tijd rijp is, leg ik het gerust eens uit op de bouw (of in het huis) zelf…

Ergens in juli, stond hier te lezen dat we aan het diëten waren geslagen en dat ik me pas op 16 september ging wegen. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat ik me reeds eind augustus heb gewogen… (foei van me). Ondertussen ligt 16 september al een eind achter ons en ben ik moreel verplicht om wat feedback te geven over de vermageringskuren. Met trots kan ik melden dat ik een kleine zeven kilo lichter ben. En tjeezes, dat voel ik. In een TV programma zou men me confronteren met 7 1kg pakken Solo bak boter.

Deze week wordt er normaal gezien nog twee maal 5km gelopen zodat we volgende week aan de lessen kunnen beginnen die ons naar de 10km zullen begeleiden. Lang leve Evy Gruyaert!

Tot een volgende!

Advertenties

Eén reactie to “Zeven pakken Solo”

 1. Emmanuel Says:

  Hallo,

  Via http://www.planet-ugent.be was ik indertijd op je site terechtgekomen, en ik heb hier kunnen lezen dat jij ter ondersteuning van een nieuwe job (als Cisco-instructor?) recent je CCNA en CCNP behaald hebt.

  Ik ben recent ook afgestudeerd aan de Ugent in de informatica, maar
  programmeren boeit me niet echt, networking is veel interessanter 🙂
  Zodoende ben ik een tijdje terug voor mijn CCNA beginnen studeren, en
  ben ik daar afgelopen vrijdag met een goede score voor geslaagd. Nu op
  naar de CCNP dus 🙂 Ik had graag enkele vragen gesteld, maar daarvoor
  zal dit commentvenstertje te klein zijn, ik had ze dan ook graag per
  email gesteld. Zou je dat zien zitten om je email-adres eens door te
  mailen naar het email-adres dat ik hier ingegeven had? Ik zou het ten zeerste appreciëren, ik zou snel enkele beslissingen moeten nemen ivm welk traject nu te volgen etc, en had daarvoor dus graag eens de mening van een kenner gehoord. Alvast bedankt hoor!

Reacties zijn gesloten.


%d bloggers liken dit: