Het is mooi geweest

Bloggen is mooi. Ik lees met veel plezier blogs van anderen en kijk op naar mensen die elke week iets interessants te vertellen hebben. Maar ik heb de indruk dat het aantal persoonlijke en interessante blogs aan het verminderen is. En als ik moet eerlijk zijn, dan vind ik ook deze website niet meer interessant genoeg om er mee door te doen.

De laatste tijd zijn m’n berichten eerder bedoeld om mezelf van het schuldgevoel (omdat ik zelden nog schrijf) te verlossen, dan voor een andere reden. De weinige berichten lijken meer een objectief verslag dan iets persoonlijk, en dat vind ik niet goed genoeg. Het schrijven van een nieuw bericht op de blog, staat elke week achteraan op mijn ‘todo’ lijstje en het achtervolgt me meer dan me lief is. Om die redenen is de tijd rijp om er een einde aan te maken.

Ik zal http://www.janklaas.net dus niet meer bijwerken. Dit was met andere woorden het laatste bericht. Laat ik het dus hier afsluiten. Dat wil niet zeggen dat alles verdwijnt. Ik laat dit op Internet staan. we zullen er samen een strikje rond doen en een mooie plaats geven op de dressoir. Het was de afgelopen jaren leuk om jullie reacties te lezen en om een deeltje van m’n dagelijks leven met jullie te delen.

Bedankt, trouwe lezers!

Advertenties

%d bloggers liken dit: